Mission

Vi ønsker at gøre SMV’er i stand til at håndtere og optimere den daglige administration med så få systemer som muligt.
Det skal være muligt i ledelsen af små virksomheder at implementere de nødvendige systemer til at hjælpe med de daglige betalingsrutiner uden at alle medarbejdere behøver at have stor regnskabsviden.
Vores fokus er at hjælpe virksomhederne med så vidt muligt at bruge systemerne til at give kunderne den ønskede service med brug af så få systemer som muligt.
Vi vil hjælpe virksomhederne med at implementere de rigtige systemer og hvor det er nødvendigt udvikle egen udviklede tillægsløsninger.
Vi rådgiver desuden virksomheder i forhold til hvordan de kan forbedre deres konkurrenceevne ved optimering af processer systemer.

Vision

Vi arbejder på at det CRM system vi er i gang med at udvikle skal kunne implementeres i alle økonomisystemer, hvor det er teknisk muligt.
Vi arbejder på at CRM systemet skal kunne håndtere alle kundevendte aktiviteter i en mindre virksomhed og at det skal kunne integreres med de øvrige eksterne systemer, så det nærmere bliver et mini ERP system med størst fokus på kunde håndtering.

Scroll to Top