eck IT vil gennem partnerskaber, outsourcing til lavomkostningslande, samarbejde med studerende fra erhvervakademier og IT universitetet udvikle forretningsapplikationer til mindre virksomheder og foreninger.

I de sidste par år har vi været i gang med at lave et kommunikations og kampagne system hvor den primære målgruppe er ejendomsmæglere fra ejendomsmaeglerne.dk. Vi forsøger  at udnytte vores 20 års erfaring med forretningsmæssig rådgivning af optikeres brug af vores CRM systemer til mindre virksomheder.

Strategien for det nye system er baseret på en freemium prispolitik. Gratisdelen af systemet har eksisteret siden juni 2018 hvor vi delvist manuelt lavede de rapporter ejendomsmæglerne skulle bruge. Det er forventningen at ejendomsmæglerne i løbet af foråret 2021 selv kan logge ind og hente de relevante rapporter.

Herudover vil der blive udviklet et kampagnesystem som ejendomsmæglerne kan abonnere på. Dette system bliver gratis indtil det er endeligt implementeret og herefter vil noget være gratis og noget vil man skulle betale for at bruge.

Der vil også i 2021 blive påbegyndt varianter af dette system, der skal kunne håndtere opkrævning, kommunikation og bestyrelsesstøtte i andelsboligforeninger og sportsforeninger. De udviklede forenings systemer skal senere også kunne håndtere andre typer af foreninger, for eksempel grundejerforeninger, ejerforeninger.

Scroll to Top