Services

SMV Rådgivning

Michael Beck tilbyder rådgivning vedrørende Digital Sikkerhed, CRM, ERP, kommunikation, E-handel, bæredygtighed, grøn virksomhedsprofil.
Michael har ekspertise vedrørende valg af økonomisystem til mindre virksomheder.

SMV PRO

Beck IT er oprettet som  SMV PRO rådgiver indenfor områderne Digitalisering og Automatisering / Online handel / Salg og Markedsføring / Infrastruktur, ERP, Cloud og Hosting / Frontend/backend / APP’s og mobile devices / Agile-SCRUM DevOps / UX/CX – user og costumer experience 

SMV:Digital

Michael Beck tilbyder rådgivning vedrørende Digital Sikkerhed, CRM, E-handel, Michael er registreret i SMV Digitals rådgiver database

Michael kan hjælpe med at undersøge om dit firma har mulighed for at få tilskud til rådgivning gennem REACT-EU puljerne

Digital sikkerhed og GDPR

Michael Beck kan hjælpe din virksomhed med at hjælpe med at finde det sikkerheds niveau der passer til din virksomhed. Dette gælder både i forhold til GDPR reglerne, backup, virusscanning. Samtidig kan der undersøges om din sikkerhedsprofil med fordel direkte kan anvendes til at skabe “trust” i relationerne til kunder og leverandører.

Digital bogføring

Michael Beck kan hjælpe med at vælge det korrekte system hvis det skal være let for dig at lave den daglige bogføring. Dette gælder uanset om du er bogholder og vant til at arbejde i økonomisystem, eller du normalt sidder med andre funktioner og alligevel skal være en del af bogføringen. Michael kan være med til at dække om du med fordel vil kunne købe tillægsmoduler til nuværende system eller evt kan drage fordel af andre systemer.

Grøn omstilling og bæredygtighed

Michael Beck kan hjælpe med at give din virksomhed en mere grøn profil.
I en analyse af din virksomhed kan der fastlægges om noget med fordel kan ændres eller optimeres. Dette kan for eksempel være med til at sikre at produkter passer til grøn profil.
En sådan analyse vil normalt også kunne konkludere om noget bør ændres i det der signaleres fra hjemmesiden. 

HVEM VI ER

Vi er et team af konsulenter med forskellige færdigheder. Teamet består af et samspil mellem samarbejdspartnere i form af virksomheder eller danske freelancere, studentermedhjælpere koordineret af Michael Beck.
I 2 perioder hvert år bruger vi praktikanter til at udvikle og afprøve ny funktionalitet inden den integrereres i  vores kundesystem eller vi tester mulighederne i nyeste teknologier. Praktik perioderne styres af Michael.
Software udvikling sker i samarbejde med udenlandske freelancere med ekspertise indenfor de teknologier som er relevant for Beck IT's kundesystem med fokus på abonnementer, booking og integration til eksterne regnskabssystemer . Udenlandske freelancerne håndplukkes til det enkelte projekt og styres af Michael.

 

Fokusområder

ERP/CRM rådgivning
97%
Proces analyse og optimering
94%
Virksomhedstilpassede abonnement + booking systemer
97%
Projektstyring
95%

Portefølje

Vil du…

Mød teamet

... eller måske se nogle fakta om os?