SMV Rådgivning

SMV Rådgivning

Michael Beck tilbyder rådgivning vedrørende Digital Sikkerhed, CRM, ERP, kommunikation, E-handel, bæredygtighed, grøn virksomhedsprofil.
Michael har ekspertise vedrørende valg af økonomisystem til mindre virksomheder. 


CRM

Beck IT har udviklet eget CRM system hvor der er fokuseret på at integrere med bogføringssystemer E-conomic og Billy. Der arbejdes lige nu på også at lave integration til Billy. Vi kan integrere til andre systemer med åbent API.

SMV:Digital

Michael Beck tilbyder rådgivning vedrørende Digital Sikkerhed, CRM, E-handel, Michael er registreret i SMV Digitals rådgiver database

Michael kan hjælpe med at undersøge om dit firma har mulighed for at få tilskud til rådgivning gennem REACT-EU puljerne

Digital sikkerhed og GDPR

Michael Beck kan hjælpe din virksomhed med at hjælpe med at finde det sikkerheds niveau der passer til din virksomhed. Dette gælder både i forhold til GDPR reglerne, backup, virusscanning. Samtidig kan der undersøges om din sikkerhedsprofil med fordel direkte kan anvendes til at skabe “trust” i relationerne til kunder og leverandører.

Digital bogføring

Michael Beck kan hjælpe med at vælge det korrekte system hvis det skal være let for dig at lave den daglige bogføring. Dette gælder uanset om du er bogholder og vant til at arbejde i økonomisystem, eller du normalt sidder med andre funktioner og alligevel skal være en del af bogføringen. Michael kan være med til at dække om du med fordel vil kunne købe tillægsmoduler til nuværende system eller evt kan drage fordel af andre systemer.

Grøn omstilling og bæredygtighed

Michael Beck kan hjælpe med at give din virksomhed en mere grøn profil.
I en analyse af din virksomhed kan der fastlægges om noget med fordel kan ændres eller optimeres. Dette kan for eksempel være med til at sikre at produkter passer til grøn profil.
En sådan analyse vil normalt også kunne konkludere om noget bør ændres i det der signaleres fra hjemmesiden. 

HVEM VI ER

Vi er et team af konsulenter med forskellige færdigheder. Teamet består af et samspil mellem udenlandske og danske freelancere, studerende og nyuddannede fra erhvervsakademier og IT universitetet som bliver styret af Michael Beck. Herudover har et samarbejde med andre mindre virksomheder om udvikling af systemer indenfor kommunikation og opkrævning. Vi fungerer som partner for nets hvor vi leverer løsning til opkrævning af både standard og specialtilpassede abonnementsløsninger.
Gennem Michael Becks censor arbejde skabes mange relationer til dygtige studerende der bruger nyeste teknologier.

 

Fokusområder

Digital bogføring
97%
Digital sikkerhed og dataetik
95%
Grøn omstilling
98%
CRM udvikling
90%

Portefølje

Vil du…

Mød teamet

... eller måske se nogle fakta om os?

Seneste Nyheder

SMV:Grøn rådgiver ansøgning

Beck IT har søgt om at blive optaget i SMV:Grøn rådgiver databasen

50.000 Digital sikkerhed tilskudsvoucher

Ansøgningsfrist var 17 marts, men det skulle stadig være muligt at SMV:Digital

Rådgivning til afvist virksomhed

Beck IT tilbyder en hurtig gennemgang i din virksomheds muligheder i forhold […]