Vores Tjenester

Prototypeudvikling

Beck IT tilbyder udvikling af prototyper med hjælp fra enten studerende eller billiger udenlandske freelancere. Ved at gøre brug af dette tilbud kan virksomheder til meget lave omkostninger afprøve ideer eller teknologier inden et stort projekt igangsættes.

PBS opkrævning

Beck IT er partner hos Nets Betalingsservice og tilbyder løsninger til opkrævning via dette system.
Vi har udviklet vores eget meget fleksible abonnementsystem som tilbyder forskellige former for abonnement der kan tilpasses ethvert behov. Vi forventer i løbet af 2020 også at tilbyde Mobilpay som betalingsløsning.

WordPress

Vi bruger WordPress til at lave hjemmesider og deltager gerne i udvikling af visuel identitet der passer til virksomheden eller foreningen der skal have lavet ny hjemmeside.

Systemudvikling

Vi tilbyder alle former for udvikling og analyse af systemer til mindre virksomheder. Vores kerneområder er CRM, Kommunikation og online marketing.

Deltid IT Ledelse

Er din virksomheds behov for en IT medarbejder eller chef ikke store nok til at ansætte en fuldtids medarbejder tilbyder vi en deltidsansættelse enten permanent eller i form af et kortere vikarophold.

Praktik Rådgivning

Har din virksomhed behov for at inddrage studerende fra ErhversAkademier i det daglige arbejde kan vi bidrage til at få et for begge parter succesfuldt praktik samarbejde.

HVEM VI ER

Vi er et team af konsulenter med forskellige færdigheder. Teamet består af et samspil mellem udenlandske og danske freelancere, studerende og nyuddannede fra erhvervsakademier og IT universitetet. Herudover har et samarbejde med andre mindre virksomheder om udvikling af systemer indenfor kommunikation og opkrævning. Vi fungerer som partner for nets hvor vi leverer løsning til opkrævning af både standard og specialtilpassede abonnementsløsninger.
Gennem Michael Becks censor arbejde skabes mange relationer til dygtige studerende der bruger nyeste teknologier.

 

Konceptudvikling
94%
Support
98%
Praktikinvolvering
92%
Rådgivning
96%

Vores Produkter

Vil du…

Tag dig tid og møde vores team?

... eller måske se nogle fakta om os?

Seneste Nyheder

Erhvervs karriere for studerende

Beck IT gør meget ud af at tilbyde IT studerende fra erhvervs akademier mulighed for et praktik ophold med relevante opgaver, hvor der arbejdes sammen med erfarne professioneller konsulenter. Praktik ophold kan for eksempel også være udvikling og test af den studerendes eget projekt. Du er velkommen til at kontakte os , hvis du er […]

eKvittering 2.0

I 2016 udvikler vi eKvittering 2.0. Vi vil bruge den lange CRM erfaring og blandt andet tilføje loyalitet. Systemet skal være gratis.

Beck IT lancerer ny hjemmeside

Beck IT lancerer en ny hjemmeside til at informere kunder om den nye strategi omkring studerende og fokus på online marketing.

Se alle vores nyheder