Vores Tjenester

Systemudvikling

Vi tilbyder alle former for udvikling og analyse af systemer til mindre virksomheder. Vores kerneområder er CRM, Kommunikation og online marketing.

Deltid IT Ledelse

Er din virksomheds behov for en IT medarbejder eller chef ikke store nok til at ansætte en fuldtids medarbejder tilbyder vi en deltidsansættelse enten permanent eller i form af et kortere vikarophold.

Praktik Rådgivning

Har din virksomhed behov for at inddrage studerende fra ErhversAkademier i det daglige arbejde kan vi bidrage til at få et for begge parter succesfuldt praktik samarbejde.

HVEM VI ER

Vi er et team af udviklere med forskellige færdigheder. På højre side, Du ser, hvordan vi overveje vores proffesionalism at være.

  • Online markedsføring og kunderelationer er nogle af vores topprioriteter og ekspertise områder.
  • Branding og Visuel identitet er andre områder, hvor vi anser os som eksperter.
  • IT-kursus er et område, hvor vi er gode til at give deltagerne en business opgradering af eksisterende færdigheder.
  • Og oven i dette er vi meget gode til coaching TopManagement i at tage strategiske gode IT decicions.

 

Ledelse
94%
Udvikling
98%
Strategi
92%
Rådgivning
96%

Vores Produkter

Vil du…

Tag dig tid og møde vores team?

... eller måske se nogle fakta om os?

Seneste Nyheder

Erhvervs karriere for studerende

Beck IT gør meget ud af at tilbyde IT studerende fra erhvervs akademier mulighed for et praktik ophold med relevante opgaver, hvor der arbejdes sammen med erfarne professioneller konsulenter. Praktik ophold kan for eksempel også være udvikling og test af den studerendes eget projekt. Du er velkommen til at kontakte os , hvis du er […]

eKvittering 2.0

I 2016 udvikler vi eKvittering 2.0. Vi vil bruge den lange CRM erfaring og blandt andet tilføje loyalitet. Systemet skal være gratis.

Beck IT lancerer ny hjemmeside

Beck IT lancerer en ny hjemmeside til at informere kunder om den nye strategi omkring studerende og fokus på online marketing.

Se alle vores nyheder