Internship 2024. 
In this link we will try to management all projects

Link to 5810

Kunder

Beck IT teamet består af Michael Beck og enkelte samarbejdspartnere. Når studerende søger om at komme i praktik er det vigtigt at være opmærksom på at arbejdssituationen nok ikke bliver den samme som den man kommer til at opleve efter endt uddannelse. Der er ikke på samme måde nogen man kan søge om gode råd hos og der er ikke nogen på projektet der ved en masse om det.

Man skal være god til selv at finde løsning på problemer og man skal ikke forvente at der står en der stiller de store krav til hvad der leveres. Der forventes at man arbejder 37 timer om ugen og hvis man ikke deltager i projektarbejdet og er lidt proaktiv, skal man ikke forvente at få særligt meget ud af praktik perioden. Især hvis man ønsker at være med i de systemer der forventes at skulle køre i virkeligheden og ikke bare er en prototype kræver det at vi tror på at kvaliteten bliver god nok.

Beck IT tilbyder praktikophold for studerende på Erhversakademier. En praktikperiode varer 10 uger. Man kan enten være alene eller i en gruppe med flere om det samme projekt.

Der holdes et online Zoom møde på omkring 1 time 2-5 gange om ugen efter behov, hvor der laves en plan for hvad der skal laves frem til næste møde.

Beck IT har en del ideer til systemer som ønskes udviklet inden for en kort årrække. Målgruppen for systemerne er sportsforeninger, andelsboligforeninger, ejendomsmæglere og mindre virksomheder.

Der ønskes i løbet af 3-5 år udviklet en pallette af systemer der kan gøre det lettere for bestyrelser at gennemføre måder og kommunikere med medlemmer og samarbejdspartnere, opkræve månedlige betalinger, styre alle aktiviteter og kommunikere med medlemmer.

Formålet med praktik projekterne at få testet flere af ideerne af og samtidig at  få testet forskellige teknologier inden igangsætningen af udvikling af de endelige systemer der forventes at ske med en blanding af praktikanter, samarbejdspartnere og udenlandske freelancere.

Der søges studerende på Multimediedesign, Datamatiker, Web og Software udvikling som ønsker at arbejde med de har beskæftiget sig med i undervisningen.

Herudover kan der være interessante opgaver for Finansøkonomer med generering af kravspecifikation indenfor ejendomsadministration eller ejendomsmægler systemer.

Eller markedsføringsøkonomer i forbindelse med igangsætning af de nye systemer.

Præsentation på CPHBusinness/Lyngby 5/11-2021 kan hentes her: http://www.beckit.dk/filer/praktik2022Lyngby2020-11-05.pdf

Scroll to Top