SMV

Beck IT har i kunderådgivningen til mellemstore virksomheder hoved fokus på kunder og salg.
Det er ofte være en god ide at starte med at lave en Business Model Canvas (BMC) beskrivelse af virksomheden og finde ud af hvilke kunderelaterede blokke virksomheden er bygget op af. Som første del af denne kanvas vil vi typisk lave en value proposition Canvas.
Herefter vil ofte anbefale at lave en konkurrent analyse. Afhængig af situationen laver vi en SWOT analyse, Porters 5 Forces (P5F) analyse og/eller en brancheanalyse.
Hvis der ønskes en anbefaling af strategi kan der udvides med en TOWS analyse.

Til at analysere jeres processor kan vi i samarbejde med jer lave Business Proces Management Notation (BPMN) diagrammer til at give et lettere overblik over nuværende processor og til at analysere hvor disse kan forbedres.

Vi kan tilbyde at hjælpe med jeres virksomheds loyalitetsprogrammer sat i forhold til loyalitetsstigen.

Som sidste del af analyserne vil vi ofte kigge om strukturen på hjemmesiden er forståelig for de besøgende ved at kigge på hele kunderejsen og vi vil kigge på om der er sammenhæng mellem hjemmesidens tilbud ved ChatBot, LiveAgent og virksomhedens CRM system, så kunden oplever det serviceniveau virksomheden ønsker at have .

Vi kan desuden hjælpe med at analysere om jeres hjemmeside giver den optimale kunderejse så der opnås bedst mulig konverteringsrate og undgåelse af spildte AdWords annoncer.

Vi anbefaler en analyse og præcis beskrivelse af virksomhedens mission, vision, værdier og strategi som også bør fremgå af virksomhedens hjemmeside. På denne måde kan det være mere tydeligt for kunderne at se hvad de kan forvente på kort og også på længere sigt. Det vil desuden hjælpe medarbejdere til håndtere kunder i overensstemmelse med de fastsatte linjer.

Når disse analyser er udført kan vi hjælpe med at analysere de relevante ord i forhold til SEO optimering og opsætning af Google Business profil.

Michael Beck er oprettet som rådgiver i SMV:digital rådgiverdatabasen https://smvdigital.dk/content/ og kan igennem SMV tilskudsprogrammer tilbyde ovenstående analyser.
Kontakt os, hvis I vil have hjælp til at søge om tilskud til rådgivning fra React-EU puljen.