Projekter

Praktik projekter i 2021

Beck IT søger praktikanter til at arbejde på forskellige projekter. Der vil umiddelbart blive mulighed for at arbejde på: 

  1. Produkt/kunde registreringsystem til www.leisner.dk. Firmaet har brug for at registrere hvilke kunder der har fået hvilke produkter. Data skal hentes fra bogføringssystem og fra webshop. Der skal laves både hjemmeside og telefonapp. Framework er ikke besluttet. 
  2. Opdatering af CRM system til ny platform. Der skal bruges studerende med gode kvalifikationer indenfor relevant framework til udvikling af prototype til beslutning af endeligt framework.
  3. Udvikling af prototype på bestyrelsesstøtte og mødesystem til andelsboligforeninger, sportsforeninger, mindre virksomheder
  4. Udvikling af prototype på praktikstyringssystem 
  5. Udvikling af prototype på markedsovervågningssystem til ejendomsmæglere
  6. Udvikling af prototype på apps der kan supplere prototyperne i pkt 1-4
  7. Forslag til Design / redesign af BeckIT.dk, ejendomsmaeglerne.dk med implementering af Zoom, Liveagent og bot plugins 
  8. Udvikling af webshop prototype i WooCommerce.

Vi kommer til at starte forfra i forhold til de prototyper der tidligere har været lavet, men kommer til at kigge en del på de prototyper der tidligere har været lavet.

Teknologierne vil blive tilpasset det som den studerende allerede har erfaringer med eller selv ønsker at udvikle sig selv i. Man skal forvente selv at skulle finde løsning på problemer. Enten med hjælp fra andre gruppe deltagere eller google.

Boligadministration

I første halvdel af 2017 arbejdede Datamatiker elever, andet semester på EASJ Roskilde på en prototype af et boligadministrationssystem til Beck IT. 

Aktivitetsstyringssystem

Der blev i efteråret 2020 arbejdet på prototype på aktivitetsstyringssystem i hhv foreninger. Resultatet var at man kunne se startdato, slutdato, bemærkninger, zoomlink til møder

Vi blev ikke færdig med at medlemmer kunne til/framelde sig aktiviteten og at medlemmer kunne lave kommentarer på aktiviteten. 

Ejendomsmægler system

Det aktivitetsstyringssystem vi arbejde på efterår 2020 blev også lavet til at kunne bruges af ejendomsmæglere til at overvåge boliger til salg i dennes distrikt.

Systemet arbejder på data fra Boligsiden.dk, som er en side, hvor man kan se alle boliger til salg i Danmark.

Systemer fra praktikmesse

Præsentation på praktikmesse, CPHBusiness/Lyngby 5/11-2021 kan hentes her: http://www.beckit.dk/filer/praktik2022Lyngby2020-11-05.pdf