Projekter

Boligadministration

I første halvdel af 2017 arbejder 2. semester Datamatiker studerende fra Erhvervakademi Sjælland på at udvikle en prototype på et boligadministrationssystem til andelsboligforeninger.
Præsentation med kravene kan ses som pdf-fil her.

Nyt generelt CRM-system til behandlere

I anden halvdel af 2018 planlægger vi at begynde at opbygge et nyt CRM-system.

Tanken er at lave et “behandlingssystem”, som ikke kun optikere kan bruge, men også fysioterapeuter, tandlæger, speciallæger. Især kalender / aktivitet og abonnementbetalinger vil blive udviklet ved hjælp af den erfaring, vi har fra optikerområdet. Skærmbilleder fra nuværende optiker  system,http://www.beckit.dk/projects/optiker-system/ ,kan ses som pdf-fil her.

Det nye system vil være baseret på en freemium model. Det vil være gratis at bruge det meste af systemet med annoncer.

Eller du kan betale for en reklamefri version, og du kan betale for ekstra funktionalitet. Det betyder, at brugerne skal kunne skabe deres “egen version”. Når de opretter deres “firma”, gemmes indstillingerne i en indstillingstabel. Vores primære tanker er, at alle bruger de samme tabeller i databasen, men en løsning, hvor et “firma” om muligt får sin egen database, ville blive foretrukket. Platformen er ikke valgt endnu.

I august 2018 søger vi en eller flere studerende for at hjælpe os med at bygge en eller flere prototyper. Tanken er at begynde at se på mulige platforme og derefter afgøre, hvor vi bygger en prototype og teste vores krav. En af de platforme, vi vil teste, er Azure, C #, SQL Server. Vi vil se meget på driftsomkostningerne, og vores endelige valg afhænger blandt andet af disse. Vi vil gerne teste en platform og Google teknologier og / eller java. Eller Ruby on Rails, eller en anden du tror ville være værd at teste. Afhængigt af resultatet af praktikperioden(erne) forventer vi enten at bygge det nye system oven på prototypen, eller vi genstarter fra bunden.

Hvis du som studerende har en foretrukken platform, som du mener kunne bruges og ønsker at deltage i projektet, er du velkommen til at kontakte os, enten du har spørgsmål / ideer eller ønsker at sende en praktikapplikation.