Projekter

Nyt CRM system

Beck IT er i gang at definere krav til funktionalitet og teknologi/framework på et større nyt CRM system, der vil blive opstartet udvikling af i løbet af 2022.

Systemet vil blive udviklet med stor fokus på at skulle kunne integreres med https://www.e-conomic.dk/ og gøre det lettere at håndtere kunde service for bruger af dette system.

Kundedatabase er som udgangspunkt den samme og der vil blive udviklet funktionalitet som skal gøre det lettere at anvende e-conomic som et reelt CRM system. E-conomic er et regnskabs system, hvorfor der under udvikling af dette ikke har været tænkt CRM. Derfor vil Beck IT på siden BeckCRM.dk lave en portal hvor man kan logge ind og benytte e-conomic data som CRM database.

Sammen med denne kundedatabase vil der være en meget aktivitetsbaseret håndtering af kommunikation med kunder. Der vil desuden være mulighed for at kunder og eller medlemmer kan tilmelde sig aktiviteter.

I løbet af 2021 er der blevet gennemført et par prototype projekter:
– BeckCRM.dk viser det firma der er logget ind´’s kunder, fakturaer og solgte produkter.
– Club.BeckCRM.dk kommer til at indeholde prototype på tilmeldingsbaseret styring af aktiviteter overfor kunder og/eller medlemmer samt kommunikation med disse.
– Economic.BeckCRM.dk er kommer til at indeholde prototype på direkte brug af e-conomic database via API.

Alle prototyper er laves med SQL server og ASP.NET core.
Der vil indtil omkring 1 december 2021 blive lavet en telefon app i Flutter til at støtte funktionaliteten på Club.BeckCRM.dk.

Praktik eller afgangs projekter i (2021) 2022

I februar/marts 2022 vil konklusionerne fra de enkelte prototyper udmønte sig i en kravspecifikation.

Beck IT kunne godt bruge studerende til at lave prototype i andre frameworks end de allerede anvendte. Valget af teknologi vil ikke være noget krav fra Beck IT’s side. Det er vigtigere, at den/de studerende bruger et allerede kendt udviklingsmiljø som så giver en konklusion på om det anvendte framework kunne være et brugbart alternativ til de allerede anvendte.

Der kan defineres både front og back end projekter. Dit valg kunne være VUE, React, (ASP.NET core), Spring Boot, Laravel, Django, … eller hvad du selv mener kunne give værdi i projektet. Test af database kunne også være en mulighed.

Praktik projekter i 2021

Beck IT søger praktikanter til at arbejde på forskellige projekter. Der vil umiddelbart blive mulighed for at arbejde på: 

  1. Produkt/kunde registreringsystem til www.leisner.dk. Firmaet har brug for at registrere hvilke kunder der har fået hvilke produkter. Data skal hentes fra bogføringssystem og fra webshop. Der skal laves både hjemmeside og telefonapp. Framework er ikke besluttet. 
  2. Opdatering af CRM system til ny platform. Der skal bruges studerende med gode kvalifikationer indenfor relevant framework til udvikling af prototype til beslutning af endeligt framework.
  3. Udvikling af prototype på bestyrelsesstøtte og mødesystem til andelsboligforeninger, sportsforeninger, mindre virksomheder
  4. Udvikling af prototype på praktikstyringssystem 
  5. Udvikling af prototype på markedsovervågningssystem til ejendomsmæglere
  6. Udvikling af prototype på apps der kan supplere prototyperne i pkt 1-4
  7. Forslag til Design / redesign af BeckIT.dk, ejendomsmaeglerne.dk med implementering af Zoom, Liveagent og bot plugins 
  8. Udvikling af webshop prototype i WooCommerce.

Vi kommer til at starte forfra i forhold til de prototyper der tidligere har været lavet, men kommer til at kigge en del på de prototyper der tidligere har været lavet.

Teknologierne vil blive tilpasset det som den studerende allerede har erfaringer med eller selv ønsker at udvikle sig selv i. Man skal forvente selv at skulle finde løsning på problemer. Enten med hjælp fra andre gruppe deltagere eller google.

Boligadministration

I første halvdel af 2017 arbejdede Datamatiker elever, andet semester på EASJ Roskilde på en prototype af et boligadministrationssystem til Beck IT. 

Aktivitetsstyringssystem

Der blev i efteråret 2020 arbejdet på prototype på aktivitetsstyringssystem i hhv foreninger. Resultatet var at man kunne se startdato, slutdato, bemærkninger, zoomlink til møder

Vi blev ikke færdig med at medlemmer kunne til/framelde sig aktiviteten og at medlemmer kunne lave kommentarer på aktiviteten. 

Ejendomsmægler system

Det aktivitetsstyringssystem vi arbejde på efterår 2020 blev også lavet til at kunne bruges af ejendomsmæglere til at overvåge boliger til salg i dennes distrikt.

Systemet arbejder på data fra Boligsiden.dk, som er en side, hvor man kan se alle boliger til salg i Danmark.

Systemer fra praktikmesse

Præsentation på praktikmesse, CPHBusiness/Lyngby 5/11-2020 kan hentes her: http://www.beckit.dk/filer/praktik2022Lyngby2020-11-05.pdf