Projekter

Boligadministration

I første halvdel af 2017 arbejdede Datamatiker elever, andet semester på EASJ Roskilde på en prototype af et boligadministrationssystem til Beck IT. Præsentation med kravene kan ses som pdf-fil her. Hov her er et manglende link

Fra august til december 2018 arbejder vi på at lave en “rigtig” prototype for at validere vores ideer, og senere i 2019 vil vi bruge det, når vi laver kravspecifikationen. I dette system fokuserer vi på at hjælpe bestyrelsen i andelsbolig foreninger ved planlægning og afslutning af bestyrelsesmøder, general forsamlinger, arbejdsweekender, opdatering af vedligeholdelsesplaner. Bestyrelsens støtte er optimeret gennem digital kommunikation mellem forskellige grupper på forskellige aktiviteter.

Systemet vil også sørge for at opkræve månedlige betalinger som traditionelle lejligheds systemer gør. De anvendte teknologier er C #, SQL server, Java med brug af Visual Studio, Android Studio, GitHub, Azure. I 2019 vil vi lave nye prototyper til at teste flere ideer i nuværende og også nye teknologier og rammer og begynde at arbejde på den rigtige kravspecifikation.